Abonnement

Content creatie

Content en content creatie zijn begrippen die niet meer weg te denken zijn in de hedendaagse marketing. Content creatie is cruciaal voor het vergroten van de naamsbekendheid van je bedrijf. Het stelt je in staat om een verbinding te maken en interactie aan te gaan met je doelgroep, terwijl je tegelijkertijd een dieper inzicht krijgt in hun interesses en voorkeuren. Met name visuele content wordt als heel effectief beschouwd omdat onze hersenen visuele content veel sneller verwerken, herinneren en de emotionele impact en aantrekkingskracht veel groter zijn dan alleen tekstuele content.

Ondanks de enorme voordelen die visuele content biedt, ervaren veel MKB-bedrijven en ZZP-ers twee veelvoorkomende problemen: een gebrek aan tijd voor het creëren van content of ze zien helaas nog niet de waarde van visuele content creatie.

Weet je niet wat je moet posten, vergt het teveel tijd of ben je een perfectionist en heb je op iedere foto wel iets aan te merken? Dan is het content abonnement iets voor jou! Ik kom minimaal 1x in de maand foto’s of video materiaal maken, zodat jij weer lekker veel kunt posten. 

Deze fotografie/video dienst is ook eenmalig online te boeken.
Vul onderstaand contactformulier in om de mogelijkheden te bespreken.

content creatie

abonnementen

Alle prijzen zijn exclusief BTW en €0,25 per gereden kilometer vanaf Den Haag.
Eenmalig 85 euro opstartkosten voor opstartgesprek, aanmaken gepersonaliseerd filter & het creëren van een moodboard.

Wil je naast fotografie ook bewegend beeld en/of grafische visuals? Dit is ook mogelijk!
Vul onderstaand contactformulier in om de mogelijkheden te bespreken. 

Waarom een

Content Creatie

Abonnement?

In de hectische zakelijke omgeving van vandaag worden teams vaak overladen met taken en deadlines. Het creëren van visuele content vereist echter zorgvuldige planning, creativiteit en aandacht voor detail. Het vergt tijd om de juiste afbeeldingen te selecteren, video’s te bewerken of infographics te ontwerpen die passen bij de merkidentiteit en boodschap van een bedrijf. Helaas schiet content creatie er vaak bij in vanwege andere prioriteiten.

Ook heb ik zelf ervaren dat er binnen bedrijven helaas niet altijd de volledige waarde en impact van visuele content creatie worden ingezien. Ze beschouwen het als een optionele of secundaire activiteit, in plaats van als een strategisch middel om de betrokkenheid van het publiek te vergroten, merkbekendheid op te bouwen, conversies te stimuleren en een blijvende indruk achter te laten bij hun doelgroep.

Het uitbesteden van visuele content creatie door middel van een abonnement biedt MKB-bedrijven de voordelen van kostenbeheersing, voortdurende contentcreatie, efficiëntie, flexibiliteit en kwaliteit. Het stelt je in staat om je te concentreren op je kernactiviteiten, terwijl ik maandelijks zorg voor de levering van visuele content die je merk versterkt en je marketinginspanningen ondersteunt.

 

 

=

Werkwijze

 • Je plant een online kennismaking in via de website
 • Na de meeting ontvang je een persoonlijke mail met
  offerte hoe ik je kan helpen.
 • Ik ontwikkel een passend moodboard aan de hand van jullie wensen, brandguide en mijn advies
 • We plannen de eerste shoot.
 • De foto’s worden bewerkt met een gepersonaliseerde filter en worden binnen 1 week opgeleverd.
 • Ideeën met wat je op de foto wilt hebben
 • Indien aanwezig: strategisch marketing- en/of contentplan en huisstijlhandboek
 • Opstartcall/meeting
 • Aanmaken gepersonaliseerd filter
 • Ontwikkelen moodboard
 • Wensen voor de shoot bespreken

Eenmalig 85 euro

Let’s create something

magical together

info@kimverkade.nl

+31 6 22029007

Den Haag, NL