Hi, ik ben Kim.
gepassioneerd beeldmaker

Mijn verhaal

Hi! Wat leuk dat je hier bent. Ik ben Kim en ik run sinds 2014 mijn eigen bedrijf als beeldmaker. Al vanaf jongs af aan heb ik de behoefte om te creëren. Ik raakte al jong geïntegreerd door de computer en codeerde mijn eigen websites. Voor de layouts wilde ik eigen beelden gebruiken en zo ontstond 15 jaar geleden mijn grootste liefde; fotografie.

In 2010 besloot ik daarom toelating te doen en mijn passie te volgen. Na 4 pittige jaren studeerde ik af als Documentair Fotograaf en behaalde ik mijn Bachelor of Design.

Mijn liefde voor ‘observeren’ gebruik ik vandaag de dag vooral in event fotografie, bedrijfsreportages en vrije projecten. Ik ben altijd heel nieuwsgierig en geïnteresseerd in de verhalen van anderen. Fotograferen is voor mij een manier om een verhaal te vertellen, of dit nu gaat om een persoon, gemeenschap, bedrijf of merk.

Storytelling door middel van het creëren en adviseren van aansprekende beelden is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik vertaal jouw verhaal naar fotografie, bewegend beeld of (web) design; mijn grootste passie is het ontwikkelen en strategisch meedenken om verhalen zo krachtig mogelijk te vertalen in beeld.

Inmiddels heb ik als freelancer 9 jaar met veel plezier voor diverse opdrachtgevers mogen werken. Daarnaast heb ik ook 7 jaar als vormgever vast in dienst gewerkt. Ik heb tijdens die periode ervaring opgedaan bij verschillende MKB-bedrijven en merken in de voedingssuppletie, e-commerce en retailbranche. In mijn functies heb ik mij altijd in de identiteit van een bedrijf verdiept en breng ik merken in beweging door creatief mee te denken in marketing oplossingen, beeldstrategie, concepting en visuals. Hierbij zie ik het als één van mijn verantwoordelijkheden om de continuïteit van de huisstijl te bewaken.

Begin 2023 heb ik besloten om volledig zelfstandig verder te gaan zodat ik mijn onderneming verder kan laten groeien. Ik ben gevestigd in Den Haag maar ik werk door heel Nederland.

 

Ik ben nieuwsgierig
naar jouw verhaal!

Spreekt mijn werk en stijl jou aan? Dan hoor ik graag meer over jou!