event fotografie

sfeervolle zakelijke eventfotografie
Check mijn beschikbaarheid

Ben je opzoek naar een mooie sfeerimpressie voor jouw zakelijk event?

Organiseer je binnenkort een zakelijk event en wil je dat daar professionele beelden van worden gemaakt? Of het nu gaat om een klein event zoals een workshop of een groot event zoals een congres of beurs; een sfeerimpressie met sterke foto’s en/of een video zijn altijd waardevol. Het is niet alleen een leuke herinnering van een geslaagde dag, maar het heeft ook veel marketingvoordelen.

Al meer dan 9 jaar fotografeer ik met veel plezier (zakelijke & culturele) evenementen. Door mijn achtergrond in de documentaire fotografie ben ik goed in het observeren en een echte ‘flight on the wall’. Tijdens een event beweeg ik mij rustig en onopvallend, maar zorg ik er altijd voor dat ik net die spontane momenten pak. Ik schakel snel en ik ben gewend om met lastige, wisselende lichtsituaties om te gaan. Mijn passie is de sfeer van een event te visualiseren in fotografie en/of video.

Congressen

Beurzen

Masterclasses, trainingen & workshops

Symposia

Netwerkborrels

Bedrijfsopeningen

Productlanceringen

Bedrijfsfeesten

Interne events & teambuilding

Waarom?

3 redenen waarom je jouw event vast wilt leggen

een mooie herinnering & bedankje aan jouw bezoekers

Allereerst is het natuurlijk een leuke herinnering en een ‘bedankje’ aan alle bezoekers van jouw evenement. De foto’s kunnen daarnaast gedeeld worden met de sprekers, andere leveranciers en in artikelen of in andere (online) media wat extra publiciteit oplevert.

 

 

promotie volgend event

Je kunt de beelden gebruiken om een volgend event aan te kondigen. Je laat de mensen zien wat zij kunnen verwachten en maakt ze enthousiast om een volgende keer ook te komen.

algehele marketing

Je kunt de beelden als mooie aanvulling op jouw zakelijk beeldbank gebruiken op die manier inzetten op je website en/of socials.

 

Werkwijze

wat ik voor jou kan betekenen & hoe ik werk

Voor het evenement

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom vind ik het fijn om van tevoren te weten wat je doel is met de beelden en waar ik extra op kan letten tijdens het event. Indien aanwezig ontvang ik daarom graag een briefing en/of draaiboek van de dag. Ik zorg daarnaast dat ik altijd ongeveer een halfuur eerder aanwezig ben zodat ik de locatie kan verkennen en we eventueel nog de laatste dingen kunnen bespreken.

 

 

tijdens het event

Tijdens het event vind ik het belangrijk om mij onopvallend te bewegen zodat bezoekers zich op hun gemak voelen. Ik observeer de locatie, bezoekers en het programma en weet precies de sfeer en de momenten te vangen zonder dat bezoekers hier last van hebben. Daarnaast zorg ik er altijd voor dat ik er verzorgd en representatief uitzie.

na het event

Als het event eenmaal afgelopen is wil je natuurlijk zo snel mogelijk de foto’s en/of aftermovie delen met de bezoekers door een nieuwsbrief uit te sturen of social media kanalen in te zetten. Daarom zorg ik ervoor dat ik de geselecteerde, bewerkte beelden bijna altijd een dag erna al aanlever. Ook is er een optie om max. 10 beelden dezelfde avond nog te ontvangen. Ik lever altijd zowel high res als webformaat aan.

Over mij

wie ben ik?

30 jaar

Woont in Den Haag

BA of Design (documentaire fotografie)

Hi! Wat leuk dat je hier bent. Ik ben Kim en ik run sinds 2014 mijn eigen bedrijf als beeldmaker. Al vanaf jongs af aan heb ik de behoefte om te creëren. Ik raakte al jong geïntegreerd door de computer en codeerde mijn eigen websites. Voor de layouts wilde ik eigen beelden gebruiken en zo ontstond 15 jaar geleden mijn grootste liefde; fotografie.

In 2010 besloot ik daarom toelating te doen en mijn passie te volgen. Na 4 pittige jaren studeerde ik af als Documentair Fotograaf en behaalde ik mijn Bachelor of Design.

Mijn liefde voor ‘observeren’ gebruik ik vandaag de dag vooral in event fotografie, bedrijfsreportages en vrije projecten. Ik ben altijd heel nieuwsgierig en geïnteresseerd in de verhalen van anderen. Fotograferen is voor mij een manier om een verhaal te vertellen, of dit nu gaat om een persoon, gemeenschap, bedrijf of merk.

Storytelling door middel van het creëren en adviseren van aansprekende beelden is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik vertaal jouw verhaal naar fotografie, bewegend beeld of (web) design; mijn grootste passie is het ontwikkelen en strategisch meedenken om verhalen zo krachtig mogelijk te vertalen in beeld.

Inmiddels heb ik als freelancer 9 jaar met veel plezier voor diverse opdrachtgevers mogen werken. Daarnaast heb ik ook 7 jaar als vormgever vast in dienst gewerkt. Ik heb tijdens die periode ervaring opgedaan bij verschillende MKB-bedrijven en merken in de voedingssuppletie, e-commerce en retailbranche. In mijn functies heb ik mij altijd in de identiteit van een bedrijf verdiept en breng ik merken in beweging door creatief mee te denken in marketing oplossingen, beeldstrategie, concepting en visuals. Hierbij zie ik het als één van mijn verantwoordelijkheden om de continuïteit van de huisstijl te bewaken.

Begin 2023 heb ik besloten om volledig zelfstandig verder te gaan zodat ik mijn onderneming verder kan laten groeien. Ik ben gevestigd in Den Haag maar ik werk door heel Nederland.

wil je ook sfeervolle

foto’s van jouw event?